måndag 22 december 2014

Nytt anfallI 7 månader fick vi ha det lugnt. Senaste gången Clara hade anfall var i maj. Idag var det dags igen.
Vi var på terapin när det hände. Terapisten kom ut i väntrummet och hämtade mig, sa att Clara verkade konstig. Mycket riktigt var det ett anfall på gång. Jag gav henne nödmedicinen och medans vi väntade några minuter för att se om det skulle gå över kom centrets neuroläkare in.
Anfallet avstannade inte, blev snarare värre, så det var bara att åka iväg till henne med akuten. Idag var som tur var Peppe med  så han åkte medans jag stannade med Matilde. Centrets neuroläkare åkte med till sjukhuset.
Väl där började anfallet att stanna av, men efter en stund kräktes hon. Först såg det ut som att hon skulle få komma hem under kvällen men eftersom hon senare kräktes en gång till så beslöts det att hon skulle vara kvar över natten åtminstone.

Jag och Matilde fick skjuts hem av föräldrarna till ett annat barn som går på terapin.

Det har nog varit lite mycket för Clara senaste veckan... På dagis har det varit lite si och så med personal... några dagar med en assistent och några med en annan, juluppvisningen inför alla föräldrar och kaoset på festen efter, diarre lördag och söndag... Diarren har troligen gjort så att medicinnivån i kroppen varit lite låg..

4 kommentarer:

 1. Stackars liten! Hoppas hon kryar på sig så pass att hon får komma hem så fort som möjligt!

  SvaraRadera
 2. Men åh vad trist! Håller tummarna att hon får komma hem till jul!

  SvaraRadera
 3. Men stackars liten <3
  Hoppas hon krya på sig och får komma hem tills imorgon ...

  Stor jul KRAM till er!

  SvaraRadera
 4. Margareta Eriksson23 december 2014 kl. 14:13

  Jag skriver som Yvonne.

  SvaraRadera