onsdag 7 november 2012

Mera kontrollerIdag har vi varit i Messina och gjort sömn-EEG. Vi åkte ovanligt sent hemifrån, mest för att slippa vänta så länge när vi väl var där (här ger man inga tider, man kör efter vilken ordning man kommit i), och dels för att det inte fanns en chans att dom skulle somna innan dom ätit nästa måltid... Det gick snabbt och smidigt att få komma in, tjejerna fick sin mat och sen.... Dödströtta, men vägrade sova! Det tog evigheter men till slut höll dom sig tillräckligt lugna för att läkarna skulle kunna få ut ett tillfredsställande resultat.

Det blev bestämt att båda ska göra magnetröntgen i februari, och vi kommer då att vistas på sjukhuset alla fyra i 3 dagar... Jädrans tur att Peppe också får vara med. Det är en sak att försöka hålla tjejerna glada och nöjda ensam här hemma där dom har alla sina saker, men i ett litet rum på sjukhuset tror jag att det kan bli tufft... I februari kommer dom med all säkerhet att krypa, kanske till och med gå... Lycka till att vara ensam med dom då ;)

Vi passade på att inviga nya bilbarnstolarna idag också, men jag tror vi får gå tillbaka till "ägget" (bilskyddet) för Matilde, för när hon somnade lutade hon inte tillbaka huvudet mot stolen utan satt liksom och hängde... Det löste sig med att lägga jackan som en kudde vid sidan om huvudet. Kunde göra det tack vare att vi stod still i en bilkö så att jag kunde koppla loss mig och krypa bak och fixa, men i vanliga fall kan man ju inte det, och eftersom båda sitter bak är det inte ens säkert att man lägger märke till när hon somnar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar