tisdag 11 november 2014

Nästan normalt igen


Sådärja. Då är vi nästan tillbaka på normalt efter resan. Matilde är på dagis. Clara får vara hemma en dag till för att samla lite mera kraft, men hon får gå på logopedin så att jag slipper hålla på och krångla med en massa intyg och dokument till höger och vänster.

Jag har massor att göra, och en hel del som jag inte kan ordna med när Clara är hemma från dagis, men det får jag beta av en sak i taget senare i veckan.
I eftermiddag hoppas jag kunna åka till barnläkaren och dels lämna journalerna från Genova och dels prata om lite andra saker. Clara har så väldigt lågt immunförsvar så jag ska se om det finns något vi kan göra åt det, och sen var det en hel del frågor som förblev obesvarade i Genova som jag hoppas att hon kan bringa lite ljus över...

Jag, Peppe och Matilde behöver åka och ta blodprov någon morgon inom snar framtid, mina resultat från mammografin ska hämtas ut i en annan by, dokumentationen för Claras benskenor och Matildes skoinlägg måste ordnas, det ska beställas träningsoveraller till  barnen att ha i skolan (utöver förkläden och fula, oranga t-shirts som vi redan har... suck och pust), jag måste ordna dokument att skicka in till csn, min telefon måste lämnas in för den stänger av sig själv.... Och lite annat smått och gott som måste fixas...
Jo just ja, jag måste fortfarande "byta säsong" i samtliga garderober. Det blir så rörigt när man tagit fram höstkläderna samtidigt som man har kvar sommarkläderna... ;)

Bara att kavla upp ärmarna och sätta igång!3 kommentarer:

 1. Jösses, det var inte lite du har att göra! Skönt att tjejerna är bättre dock...

  SvaraRadera
 2. Helena, synd att do bor sa langt ifran. Hade sa garna hjalpt dig lite. Ta en sak i taget nar det kor ihop sig, ingen idè att stressa i onodan.
  Kram till dig och familjen <3
  Eva M. Bjorklund

  SvaraRadera
 3. Ja, det är en del som småbarnsmamma... Har man dubbelt upp av samma årgång blir det inte mindre att göra...

  SvaraRadera