lördag 1 november 2014

Snart dags

Om några timmar åker vi. Packningen är klar förutom badrumsgrejerna som behövs till morgontoaletten...
Packningen är inte nådig.. Det blir ju en del till 4 personer som ska vara borta i en vecka... Lite jobbigt bara att två personer i sällskapet antagligen inte kommer att hjälpa till med att transportera bagaget ;)

Jag är lite nervös. Det är första gången Matilde flyger och jag är inte helt säker på att hon kommer att gilla det. Framför allt kommer hon väl inte att gilla att hon måste sitta still ;)

Tyvärr finns det inga direktflyg härifrån till Genova, så vi måste byta i Rom. Det kan bli lite jobbigt, för det är inte alls säkert att dom ger oss en av vagnarna när vi kommer dit... Vi har ju en del handbagage, och Clara orkar inte gå många meter själv..
Tycker det är riktigt dåligt att dom inte kan garantera att man får ut vagnen när man har byte. Det enda dom kan erbjuda är assistans med rullstol, men dom har inget säkerhetsbälte och det finns inte en chans att Clara sitter kvar, så vi skippar det...

Under dagen kommer jag antagligen att lägga upp en och annan bild på facebooksidan...

6 kommentarer:

 1. Hoppas att allt går bra, och att flyget flyter på smidigt och blir ett äventyr snarare än en jobbig upplevelse för de små <3 KRAM!

  SvaraRadera
 2. Vilken är facebook-sidan?

  SvaraRadera
 3. Hoppas det går bra för er med både byte och flygningen!

  SV: Åh, men tack för det!

  SvaraRadera
 4. Hoppas att resan gått strålande <3
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åker ni hela familjen eller hjälper barnens faster till?

  SvaraRadera