söndag 28 april 2013

Skön lördag


Igår hade vi en sån där riktigt skön lördag. På förmiddagen var vi inne och jag fixade och donade lite med det där tråkiga som måste göras... Diska, tvätta, plocka undan...  Sen på eftermiddagen kom Karin och Ciccino och hälsade på och då gick vi ut och lekte.


Clara gillar trehjulingen jättemycket. Hon kan så klart inte cykla ännu, men det är roligt att bli puttad på den, men att bara sitta där och titta är ganska kul det också.Matilde fick testa vår bobby car som vi fått av vänner. Det tar väl en stund innan hon lyckas ta sig fram själv på den, men en meter eller två fixade hon faktiskt själv.


Det var kul att leka med jord och små stenar också. Förvånande nog hamnade inte en enda liten sten i munnen :)


Matilde ville bara gå och gå och gå hon och det fick hon ju såklart, fast Karin har säkert lite ont i ryggen idag av att gå framåtböjd så länge :)

När vi lekt färdigt ute fick vi lite bråttom att göra oss iordning för att åka hem till dom andra tvillingarna på middag. Deras mormor är här på besök och hon gör världens godaste hemmagjorda pizza. Det har blivit tradition att åka dit och äta när hon är här. Det blev ingen eftermiddagsvila för tjejerna, och efter att först ha lekt ute och sen med dom stora tvillingarna slocknade båda som små ljus när vi kom hem :)

Idag måste vi fixa med bilstolarna (säkerhetsbältena ska flyttas upp ett hack eftersom dom blivit längre), ta bilder på diverse saker som ska säljas och förhoppningsvis få upp kökslampan som vi köpte för sisådär 4-5 månader sen... Däremellan är det lunch hos farmor och farfar som gäller.

Ha en skön söndag!

4 kommentarer:

 1. Låter som en härlig söndag så långt! Här också. Nu kvarstår middagsjox och städning/tvättning. Men det funkar! Har haft så mycket annat skoj för mig de senaste dagarna att lite vardagsgöra gör nog bara gott. Och deklarera också. Gulp!

  SvaraRadera
 2. Så ljuvliga bilder, även här vill barnen mest var ute ocn njuta av våren och att man kan cykla osv. KRAM

  SvaraRadera
 3. Vilka fina 1,5- åringar och vilken fin blogg! Ser att de verkligen gillar att åka omkring på div fordon :). Å härligt med ljus och sol.

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder med sommarkänsla i =)
  Ha en bra måndag!

  SvaraRadera