söndag 14 juli 2013

Söndag är fixardag...


Godmorgon på er!
Redan söndag igen... Idag är planen att renovera undersidan på trappen ute lite... Eller, det var i alla fall planen när vi gick och lade oss igår. Maken är inte vaken än, men risken finns väl att han hunnit ändra sig under natten ;)
Lite städning, lite mathandling och förhoppningsvis en tur antingen till poolen eller stranden hade jag tänkt att vi skulle hinna med också.
Det blir ingen söndagsmiddag idag för farmor är sjuk. Hon kommer i och för sig att laga mat ändå som vi får åka och hämta, så det går ingen nöd på oss. (Hon är inte jättesjuk, men vill såklart inte smitta ner dom små barnbarnen).

Igår åkte vi ner en sväng på byn. Åt en glass och tog en liten promenad. Vi kom inte så långt. Det går ganska långsamt när Loppan tvunget ska gå själv ;)


11 kommentarer:

 1. Vilken lyx att kunna hämta en söndagsmiddag i alla fall :-)

  SvaraRadera
 2. Haha, får hoppas han var med på noterna när han vaknade :)

  SvaraRadera
 3. Duktig liten Loppa! Var glad så länge det går långsamt, sen får du väl klona dig när du är själv ute med tjejerna och de springer åt var sitt håll! :D

  SvaraRadera
 4. Vilka söta bilder. Så fina och perfekt med trappen som bakgrund. Hoppas maken inte ändrade sig under natten så ni fick lite ordning. Är så lätt att skjuta upp allt sådant fix och göra andra roligare saker istället. Min make är likadan på gott och ont ;-)

  SvaraRadera
 5. Åh, vad fina bilder på småtjejerna! Det är så roligt att få följa er via bloggen!

  SvaraRadera
 6. Härligt med poolbad, å ja, söndagar är även här lite av fixardgaar. vi rensade tvättstugan, så i dag tar vi en slappedag å esöker istllet marknaden om regnet ger sig bara... Ha en fin dag! KRAM

  SvaraRadera
 7. Pool och serverad söndagmiddag låter inte helt fel :D Hoppas ni hade en fin dag!

  SvaraRadera
 8. Man får inte ha bråttom med de små liven...:)
  Kram på er!

  SvaraRadera
 9. Önskar också mig en svärmor som lagar mat till oss om söndagarna. Kan man beställa en sån via postorder eller på nätet tror du?

  SvaraRadera
 10. Hoppas att ni fått lite fixat med trappan och att ni njuter av poolbad och glass :-)

  SvaraRadera
 11. Dom är så fina dina små tjejer<3
  Lyx att hon ville laga mat ändå;)

  SvaraRadera