tisdag 9 december 2014

Funkade dåligt...Igår testade vi att vara med på familjelunchen som är varje söndag igen (det var helgdag här igår). Barnen hade såklart roligt hemma hos farmor och farfar tillsammans med faster och farbror, men ojoj, så dumt det blir med sovtiderna... Trots att eftermiddagsvilan bara blev lite drygt en timme försenad så var det bra mycket mer än en timme senare när dom väl somnade på kvällen.
Matilde var vaken till midnatt...
Det är väl okej om man är ledig dagen efter, men nu ska dom ju helst vakna senast kl 7 om vi ska hinna till dagis i tid...

Idag är det lite kortare tid eftersom båda träffar logopeden på tisdagar kl 11.45
Just nu är det lite knöligt att hämta och lämna, för dagis är en trappa upp och hissen är trasig... Clara kan inte alls gå i trappor ännu, och Matilde kan om man håller henne i ena handen...  Helt omöjligt med andra ord att ta sig upp utan hjälp... För inte nog med att man ska lyckas få upp barnen för trapporna utan olyckor, man ska släpa med sig deras ryggor också...


6 kommentarer:

 1. Känner igen det där, det är först nu vi är mer "rörliga/sociala" för tidigare så blev det helknas om inte Bogges sovrutiner hölls, och det är så inte värt att ha dem uppe till sena natten... KRAMAR!

  SvaraRadera
 2. Huvva så jobbigt Du har det, borde inte det vara prio 1 att fixa hissen... lär ju vara fler än Du som måste bära barn.
  Sovtider är besvärliga, det enda är ju att barn växer å till slut behöver de inte sova under dagen längre, men till dess är det problem.

  SvaraRadera
 3. Tycker du har visat väldig välvilja genom att prova igen! Sovtider är viktiga för många barn men tyvärr förstår inte alltid andra det.

  Vore intressant att höra hur du tycker det går med logopeden.

  De är så fina dina tjejer och du är verkligen en riktig fighter (även om jag självklart önskar att du slapp kämpa så för allt). Det märks att du verkligen gör ALLT för att tjejerna ska få det så bra det bara går i livet!

  SvaraRadera
 4. Idag är det lucia här, hur är det nere hos er?
  Jag önskade mina läsare en glad lucia IGÅR, helt fel dag jö, hihi.
  Men glad lucia på er idag från Sverige!

  SvaraRadera
 5. Så irriterande när det praktiska inte fungerar! Det är liksom mycket ändå med småbarn...

  SvaraRadera
 6. Helena , jag har inte fattat att du har bytt blogg. Jag har kollat och kollat på din gamla och undrat varför det inte kommer nåt nytt inlägg. Nu fattar jag varför ;)
  Kram Petra

  SvaraRadera