måndag 22 december 2014

Vi tjuvstartade lite


I lördags tjuvstartade vi julfirandet tillsammans med den andra tvillingfamiljen. Dom åker bort över julhelgen så vi passade på att ses, äta tillsammans och låta barnen öppna sina julklappar :)

Pappan i huset hade gjort pizza vars deg fått jäsa 3 gånger under dagen. Det var hemskt gott och till och med bråkiga lilla Matilde åt en hel del. Mer än vanligt i alla fall :)

Igår var Clara lite kass i magen, så Matilde och Peppe fick åka till söndagslunchen hos farmor och farfar själva medans jag var hemma med Clara som hade somnat.

Idag är vi bara hemma... Peppe jobbar och faster har inte tid med oss... Det är fortfarande mörkt ute men det ser rätt mulet ut... Vi får väl se sen när det blir ljust om vi kanske kan vara ute en stund i alla fall, annars får vi väl roa oss med att göra lite teckningar och sånt...


2 kommentarer:

  1. Hoppas Claras mage är snabbt övergående denna gång och att hon inte delar med sig...

    SvaraRadera
  2. Mysigt med lite julfirande! Jobbigt med magen, vi har en liknande situation här idag men vet inte om det är kräksjuka eller om det är dotterns dumma mage som spökar som vanligt... Det är iaf en lugn soffhängardag här.
    God jul om tiden springer iväg och jag inte hinner in här igen!

    SvaraRadera