måndag 20 oktober 2014

Det fick bli sjukhuset till slut...


Sprutorna hjälpte bara Clara tillfälligt, hon fick behålla det lilla hon drack under dagen fram till fyratiden på eftermiddagen men sen var det sprutt i blöjan igen. Hon har inte velat äta något alls på flera dagar, vad jag än har försökt med så har hon antingen bara vänt bort huvudet, eller spottat ut direkt.
Hon verkade inte vara på väg att bli uttorkad, men hon var så himla svag att hon knappt orkade sitta upp, så igår kväll åkte vi ändå till sjukhuset med henne och där har hon och Peppe sovit i natt.
Hon fick dropp direkt när dom kom till avdelningen och vid sista samtalet igår kväll tyckte Peppe att hon verkade vara en aning piggare.

Eftersom det är en liten avdelning har dom bara jourläkare på helgerna, så en doktor får dom träffa först idag på morgonen när dom går ronden. Vi får väl se vad dom säger, om dom vill behålla henne ytterligare eller om hon får komma hem under dagen.

I eftermiddag är det föräldramöte på dagis. Vårt första. Tanken var att vi skulle gå båda två eftersom båda klasserna har möte samtidigt. Faster skulle passa barnen. Nu får vi först se hur det blir med Clara och så får vi organisera oss efter det. Jag hoppas att i alla fall jag ska kunna gå.


5 kommentarer:

 1. Så skönt att Clara verkade piggare. Det är lätt för små att få vätskebrist.

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att hon inte blev bättre hemma, men nu kommer det säkert att vända... det brukar ju inte hålla i sig superlänge.

  SvaraRadera
 3. Men stackars liten. Hoppas hon krya på sig snabbt nu så ni får åka hem igen <3

  SvaraRadera
 4. Åh hoppas hon kryat på sig <3 KRAMAR

  SvaraRadera