lördag 18 oktober 2014

Magsjuk


Clara har åkt på en rejäl magsjuka. Sedan i torsdags eftermiddag har hon haft diarre och i morse spydde hon ner hela köket. Fram till igår var hon ändå ganska pigg men idag är hon väldigt svag och har ingen ork alls.
Hon dricker ganska bra som tur är och ber själv om vatten ofta. Hon vill inte äta något dock.
Barnläkaren har precis varit här. Hon tycker att vi ska undvika att lägga in henne på sjukhuset så länge som möjligt, helst inte alls, eftersom det innebär ytterligare risker för Clara både med stressen och att hon utsätts för alla möjliga smittor från dom andra barnen som vårdas där. Hon ligger redan i hög riskzon för att få anfall, och en sjukhusvistelse hjälper inte precis till att sänka risknivån...

Hon skrev ut en medicin som är samma som magsjuka barn får i dropp på sjukhuset, fast i pulverform, samt sprutor att ge om hon fortsätter att kräkas. Dessa brukar man tydligen inte skriva ut för hemmabruk, om det inte är ett speciellt fall, men det är det  ju är med Clara.8 kommentarer:

 1. Stackars lilla Clara, jag hoppas på snabb bättring. Lilla hjärtat. <3

  SvaraRadera
 2. Stakkars lita, trist at hun skal ha så mange plager

  SvaraRadera
 3. Men stackars liten! Hoppas att det går över snabbt och att hon slipper anfall.

  SvaraRadera
 4. Stackars Clara! Hoppas medicinen hjälper och att hon kryar på sig snabbt.

  SvaraRadera
 5. Nej, skräcksjukan. hoppas hon krya på sig snabbt!! <3

  SvaraRadera
 6. Margareta Eriksson18 oktober 2014 20:47

  Men lillflickan så mycket hon ska klara av. Bra är väl att hon dricker nu så hon inte torkar ur, hoppas verkligen att kuren hjälper henne.

  SvaraRadera
 7. Hoppas att det ska hjälpa. Förmodar att du har redan testat universalmedlet avslagen coca-cola som verkligen är ett säkert kort. Otroligt effektivt mot onda barnmagar och dessutom så gillar de smaken.

  SvaraRadera