fredag 3 oktober 2014

I nonni


Igår var det mor- och farföräldrarnas dag här i Italien (nonna = mormor /farmor, nonno = morfar/farfar) och Matilde hade fått göra en jättefin tavla på dagis. Det står "Till mina speciella mor/farföräldrar" inne i hjärtat.

Jag tycker lite synd om dom andra barnen, som väl nästan alla har både mor och farföräldrar boendes nära. Vem ska man välja att ge tavlan till? Vi har ju mormor så långt bort med usel postgång så hon får helt enkelt njuta av underverket på bild bara :)

Vi åkte direkt hem till farmor och farfar från dagis för att högtidligen överlämna konstverket till en mycket stolt farmor och farfar ;)

Eventuellt håller Clara på att bli sjuk. När jag gjorde rent i öronen igår kväll innan läggdags fnissade hon inte som hon brukar göra, utan pep och gnällde... Får kolla hur det verkar nu när hon vaknar. Kan ju helt enkelt bero på att hon bara var jättetrött också..


3 kommentarer:

 1. Så vacker tavla! Förstår att de blev glada <3 Å föräldramötet gick fint, jag blev i vanlig ordning klassförälder, men lika bra att göra bort det redan nu så slipper jag kanske det längre upp i årskurserna.... Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Men så fin! Och vad kul med en dag för mor och farföräldrar! Jag som älskar allt som går att firas hoppas man inför det i sverige med :)

  Hoppas Clara mår bättre i örat idag!

  SvaraRadera
 3. Man får sprida barnens gracer helt enkelt ;-) Hoppas det var falskt alarm med örat!

  SvaraRadera