torsdag 2 januari 2014

Back to normal


Sådärja, då var festerna nästan helt överstökade. Bara måndag kvar då "La befana" (häxan) kommer. Hon har med sig kol till alla barn som varit dumma och godis/presenter till alla barn som varit snälla.
I år har det varit lite jobbigt med alla middagar och luncher. Barnen är för små för att förstå vad som händer ännu. Behovet av eftermiddagsvila är fortfarande stort, men det går ju inte att sova när det är en massa folk runt omkring. För tänk om man missar nåt? Så det har blivit väldigt oregelbundna tider med griniga barn som följd. Förra året var dom såpass små att dom somnade när dom behövde, oavsett var vi var någonstans eller vad som hände runt omkring.
Det ska bli skönt att komma in i normala rutiner igen! Antar att det blir bättre nästa år. Då är dom lite större och har kanske inte så stort behov av att vila på fasta tider som nu.

Idag ska vi iväg på gymnastik på morgonen, sen har vi inga direkta planer. Om vädret tillåter tar vi nog en promenad på eftermiddagen.3 kommentarer:

 1. vilken härlig bild! Och det ska bli skönt tycker jag också med lite rutiner. just nu springer vi hemma i pyjamas mer eller mindre hela dagen. Men nästa vecka börjar skola och dagmamma igen. Så det kanske är dags att vi "skärper" till oss :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja vardag och framförallt RUTINER är itne dumt, här är allt lite upp å ner så jag ska börja få in rutinerna nu så det inte kommer som en chock nästa tisdag då vardagen börjar igen... KRAM

  SvaraRadera
 3. Ja vardag och rutiner är rätt skönt. Här har det också blivit hattigt med middagslurerna. Ibland orkar hon hela dagen, men får sova lite tidigare och ibland blir middagsluren lite för sen med ett svårsövt barn till följd. Men sen är hon ju i övergången att behöva sova och inte sova också så oavsett festligheterna tror jag det kommer vara så här ett tag nu framöver också. Hon sover kanske inte alla dagar och lite beroende på vad hon gjort. Kroppen tar ju tid på sig att ställa om sig.

  SvaraRadera