söndag 12 januari 2014

Idag blir vi utkastade


När vi bytte avloppsröret i köket häromdagen var vi ju tvugna att riva ut en bit av linoleummattan för att göra hålet i golvet...  Idag kommer en kompis till Peppe och hjälper honom att lägga in ny matta på den biten... Klistret man använder luktar ju ganska starkt, så jag och tjejerna kommer att bli utkastade några timmar...  Solen har inte gått upp än, men det är stjärnklart så det blir nog fint väder i alla fall. Jag tror vi tar bilen ner till byn och tar en långpromenad längs strandpromenaden... Så får den här mamman lite motion också vilket ju antagligen inte skadar ;)

På tisdag ska vi till en hjälpmedelstekniker och prova ut stödskenorna och dom ortopediska skorna till Clara. Blev lite förvånad att vi fick komma så fort. Bara att hoppas att det inte tar alltför lång tid innan grejerna blir klara också.


5 kommentarer:

 1. Hoppas att ni får en mysig dag på stranden! Kan tänka mig att det blir lite härliga bilder, oavsett väder :-)
  Hoppas att ni får ordning på alla rör och avlopp och slipper mer strul.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hoppas att mattbytet går snabbt! När jag hälsade på sonen i Brasilien så målades trappräckena om. Målarna hade gasmasker men gissa om det luktade in i lägenheterna! Nästan så att man blev lite snurrig...

  Vilken prickig och glad jacka :-)

  SvaraRadera
 3. Lät mysigt med en långpromenad på stranden! Njut lite för mig med! KRAM

  SvaraRadera
 4. Hoppas det blev en fin dag på strandpromenaden för dig och tjejerna!

  SvaraRadera
 5. Motion är alltid härligt. Kul att ni fick en tid så snabbt och jag hoppas det andra med går snabbt annars brukar det ju vara så långa väntetider på allt.

  SvaraRadera