lördag 25 januari 2014

Provresultaten


Redan på eftermiddagen igår fick vi resultaten av blodproverna som Clara tog på morgonen... Det var inte så uppmuntrande... Medicindosen är för låg och flera andra värden var antingen för höga eller för låga.

Jag ringde till barnläkaren igår men hon sa att referensvärdena är för vuxna och att det är normalt att barn har lägre eller högre värden än det som står som referens.... Inte vet jag, men dessa värden har ju inte varit så tidigare... Senare idag ringer jag till neuro-avdelningen istället. Vi måste ju få medicindosen omräknad och då nämner jag dom andra värdena också så får vi se vad dom säger.
Det verkar bli en lugn dag idag. Det regnar så Peppe kommer att vara hemma och ikväll kommer goda vänner hit på middag.1 kommentar:

  1. Vad tråkigt att värdena inte var bra. Visst kan det vara som de säger, alla referensvärden är ju gjorda på vuxna, men har hon haft andra provresultat förut så är det ju en förändring och borde betyda att värdena är förändrade. Hoppas ni får hjälp av neuro istället.

    SvaraRadera