onsdag 24 september 2014

Rött öga...


Ni undrar kanske hur det gick på dagis igår för den där lilla damen som klev upp kl 3 på morgonen? Hon sprang in i klassrummet och sade inte ens hejdå.... Men sen när jag hämtade Clara någon timme senare var hon i upplösningstillstånd... Så jag fick 2 barn med mig hem. Väl hemma sov hon i 3 timmar ;)

Clara har dom senaste dagarna varit röd i ögat. Jag trodde först att det var på grund av trötthet och allt det nya, men det vill inte gå över, och dessutom brukar vi väl vara röda i båda ögonen när vi är riktigt trötta?
Så idag när jag hämtade henne på dagis gick vi till barnläkaren för en snabb koll. Först, när hon tittade nära, trodde hon också att det inte var något. Trötthet, drag eller något liknande... Men sen när hon satte sig bakom skrivbordet och såg på lite avstånd såg hon att det såg ut som att det ögat buktar ut lite mer än det andra, och när hon lös med lampan (fortfarande på avstånd) tyckte hon att den pupillen var lite större än den andra. Hon skrev remiss till ögonläkare och när vi kom hem ringde jag till läkaren i Genova som blev orolig och sa att vi måste kontrollera så fort som möjligt och ringa tillbaka till henne när vi varit hos ögonläkaren...

På det lokala sjukhuset fanns ingen tid förräns den 8 oktober, men i Messina kunde vi få komma redan imorgon kl 12.


7 kommentarer:

 1. Men fy då! Hoppas det inte är nåt allvarligt med henne, det låter väldigt otäckt. Skönt att ni fick tid snabbt.

  SvaraRadera
 2. Så skönt att ni fick en tid redan i morgon. Hoppas allt ska gå bra.

  SvaraRadera
 3. Huvva jobbigt när det gäller ögon. Skönt Ni fick tid så fort. Jag hoppas det ordnar sig.

  SvaraRadera
 4. Håller tummarna för att det inte är något allvarligt!

  SvaraRadera
 5. Men fy då. Liten. Hoppas att det inte är något "värre".

  SvaraRadera
 6. Usch, hoppas att ni får en bra undersökning idag och att det inte är något allvarligt.
  Det är verkligen ett väldigt svårt pussel ni har att lösa h e l a tiden - inget verkar enkelt. Tänkte på själva skolan där det verkar väldigt trögt.. Får du själv någon återhämtning i vardagen?
  Kram

  SvaraRadera