tisdag 2 september 2014

Mer presenter


 I förra veckan när jag och mamma var ute och tittade lite i affärer köpte hon det här pianot från Chicco till barnen som för tidig födelsedagspresent. Hon åker ju hem på fredag, och födelsedagen är i slutet av oktober.  Det blev en succe! Dom leker med det i evigheter åt gången och vill gärna att man är med och spelar tillsammans.

I förrgår var vi på IKEA och då råkade det bli en present till. En spegel för barn att sätta upp på väggen. Clara älskar att spegla sig i glasen på balkongdörren när det blivit mörkt ute och Matilde älskar att öppna och stänga saker, så den blev jättepoppis den med!

Nu är det bara knappt 2 veckor kvar till dagis börjar... Men jag vet inte exakt när ännu.... Några säger den 15:e och några säger den 17:e... Det verkar vara helt normalt att man inte vet exakt förräns strax innan det är dags... Lite annorlunda mot Sverige där man redan året innan vet exakt när skolan startar och slutar och när det är studiedagar och lov...
3 kommentarer:

 1. Roligt med presenter, och det verkar ju vara helt perfekta såna dessutom. Kul att din mamma nu får se "på riktigt" att presenterna uppskattas, det blir ju en helt annan sak att höra om det och se på bilder/film. :)

  SvaraRadera
 2. Lite mer "det sker när det sker" inställning i vissa länder, men kanske lite nervöst för en svensk som älskar att planera. :)
  Typiskt av släktingar att handla presenter som låter och sen flyr de fältet. Haha!

  SvaraRadera
 3. Vilka toppen precenter, lät verkligen som passande :-) Sådana saker som verkligen används! KRAM

  SvaraRadera