fredag 28 juni 2013

Handla mat...


Idag bestämde vi oss för att åka och handla mat hela familjen tillsammans... Dom måste ju börja vänja sig vid att hänga med lite överallt dom små liven... Det gick bättre än vad jag väntat mig. Skorpan satt i barnsitsen på kundvagnen och Loppan satt där man lägger varorna. Varorna fick vi lägga i en korg ;)

Vi stannade även på ett annat ställe och köpte såna där badringar med "sits" i så att vi kan gå och bada i Peppes chefs pool på eftermiddagarna. Det blir dock inget bad om inte pappan eller fastern är med, för jag litar inte riktigt på dom där uppblåsbara grejerna och vill inte att dom blir lämnade utan att någon håller i, för även om man tittar på dom hela tiden så kan det gå så himla snabbt. Pappan har precis samma inställning. Tur att vi är överens om något i alla fall ;)
Det känns i alla fall bättre med såna än att bara hålla dom i famnen. Särskilt Loppan blir värre än en ål när hon bestämmer sig för att hon inte vill vara i famnen mer, och är då både hon och den som håller i henne våta också så blir det inte precis lättare att hålla i henne... Får se om det blir ett premiärdopp imorgon så får vi se hur det funkar. Känns det som att det blir för krångligt får dom väl nöja sig med sin lilla plaskpool :)
2 kommentarer:

  1. Ska man bada med två barn ska man vara två vuxna känns det som. I alla fall i den åldern...

    SvaraRadera
  2. Förstår precis & så bra att ni är överens...
    Härligt foto/Kramar Annmi

    SvaraRadera