torsdag 7 augusti 2014

Hos ortopedenMötet med ortopeden igår gick bra. Vi gjorde så att Peppe väntade med det ena barnet utanför medans jag var inne hos doktorn med ett barn i taget, annars blir det så himla rörigt.
Matilde ska få speciella inlägg att ha i skorna, och Clara ska få nya benskenor, men vi ska vända oss till en annan tillverkare, för dom hon har var inte särskilt bra.
Meningen är ju att man ska åka tillbaka till ortopeden när man har fått skenorna så att han kan kontrollera och godkänna dom, men det blev aldrig så i och med alla anfall och sjukdomar som varit under våren...

Kommer ni ihåg att jag skrev om www.bookcrossing.com för ett tag sedan? Igår lade jag ut mina första böcker. Jag lämnade en bok på italienska i väntrummet hos ortopeden och på eftermiddagen var jag förbi Fritidsresors kontor och lämnade 8 böcker i deras bokhylla (och tog med mig några andra hem som jag inte läst). Nu ska det bli spännande att se om någon hittar dom och registrerar det på sidan :)

Idag är det gymnastik på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag, om Peppe inte kommer hem för sent från jobbet, göra iordning det sista på övervåningen. Släktingarna kommer ju på tisdag :)


3 kommentarer:

 1. Det är ett väldigt bra sätt att byta böcker så. På resande fot lämnar jag alltid mina böcker i hotellets bokhylla. Om det finns en sådan. Men Fritidsresor har det i princip alltid.

  Smidigt att träffa läkaren med ett barn i taget. Det blir för stökigt annars och nästan risk att man blandar informationen.

  SvaraRadera
 2. Verkar ha varit ett bra besök hos ortopeden, hoppas nya benskenorna blir bekvämare att använda. Ni har mycket att göra nu innan finbesöket kommer. :)

  SvaraRadera
 3. Vad spännande med böckerna! Är ju ett perfekt sätt att sprida bra böcker -speciellt jag som inte har hjärta att slänga ;)

  Hoppas det blir bättre med skenorna nu!

  SvaraRadera