tisdag 26 augusti 2014

Nu är vi klaraSådär, då är vi klara med att införskaffa det nödvändiga inför dagisstarten. Det är 3 veckor kvar till start och det var redan svårt att hitta rockar i rätt storlek, men nu har dom 3 var och varsin liten ryggsäck att ta med extra blöjor och kläder i.
Nu håller vi på och går igenom lådorna med höst och vinterkläder för att se vad som fortfarande passar och vad som behöver införskaffas... Jackor upptäckte jag att det fanns massor av. Dels varsin jacka som dom fick förra året av moster Eva men som var för stora, och dels flera jackor som passar som vi har ärvt av kompisar med större barn. Skönt, jackor och skor är ju dom största kostnaderna...

Idag är det lite kyligare på morgonen än vad det har varit tidigare, "bara" 20 grader kl 6 på morgonen... Hoppas det håller sig så nu, börjar bli trött på värmen faktiskt...

7 kommentarer:

 1. Mycket att förbereda inför starten! Men sedan brukar det flyta på av sig själv. Nästan i varje fall ;-)

  SvaraRadera
 2. OjOj, stora skolflickorna ju!

  SvaraRadera
 3. Nu kommer dom att bli stora på en gång. Mycket att tänka på och om du måste skicka med blöjor osv så blir det ju massor. Måste dom ha speciella rockar på dagis där ?
  Sv: Är tyvärr ett långvarigt problem med x som jag nu vill ha hjälp med. Ser inte fram emot det men gör det för barnens skull . Tråkigt att det ska behövas.

  Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är oblligatoriskt med rockarna.. Vet inte än om jag tycker att det är bra eller dåligt...

   Radera
 4. Här var det 10 grader imorse och jag funderar faktiskt på att ta på grabbarna vantar imorgon ;)

  SvaraRadera
 5. Mycket förberedelse, men nu ligger ni bra till verkar det som! :) Måste vara väldigt bra att kunna ärva kläder av äldre barn, ofta hinner väl barn inte slita ut kläderna innan de behöver nytt.

  SvaraRadera
 6. vad skönt att ha klart inför starten, är ju en del som ska fixas... har fortfarande en hög som ska namnas och då började de för 2 veckor sen ;)

  SvaraRadera