lördag 23 augusti 2014

Oanad talang...


Clara kollar var ljudet kommer ifrån...

Min moster kan tydligen spela flöjt. Tänk så mycket man inte har en aning om... ;) Clara och Matilde var väldigt fascinerade :)

Idag ska vi åka och köpa förkläden till barnen. Om några veckor börjar dom på Scuola materna (ungefär som dagis). Alla barnen ska ha såna här på sig. Rosa för flickorna och ljusblå för pojkarna... 


5 kommentarer:

 1. Måste barnen ha de där förklädena på sig hela dagarna? Det ser inte sådär jättebekvämt ut!
  Fiffigt att kolla varifrån ljudet kommer ur flöjten, undrar hur det såg ut. ;)

  SvaraRadera
 2. På gott och ont med skoluniform. Trist att inte få visa sin personliga stil (även om tjejerna kanske är för små för det just nu) men bra att det inte blir press på att ha "rätt" märken på kläderna.

  SvaraRadera
 3. Finns såväl för- som nackdelar med likadana kläder!

  SvaraRadera
 4. Fina bilder. Ibland upptäcker man oanade talanger, Jag spelade också flöjt som barn, men kan bara tre toner och den enda låten jag hann lära mig gick "Jag kan spela toner tre H A och G" Så ja det är de tre tonerna jag kan ;-). Har en flöjt som jag fick då och den spelar barnen på, men det låter mest förskräckligt haha.

  SvaraRadera
 5. Så de har "uniform" på förskolan/skolan, både för och nackdelar... Här hade Luran ett fasligt besvär att välja rätt kläder försa dagen i förskoleklassen ;-) Ha en fin dag! KRAM

  SvaraRadera