fredag 8 augusti 2014

Näst sista


Idag är det näst sista gången med gymnastik innan vi tar lite semester när alla släktingar är här. Rätt skönt faktiskt, för lite bökigt är det att åka dit. Lasta in barnen i bilen, åka dit, parkera inne på gården, ringa efter någon som kommer ner och hjälper mig upp för trapporna med barnen, vänta tills dom får komma in till terapeuterna, gå ner och flytta bilen som inte får stå kvar på gården, gå upp igen och vänta tills det är 10 minuter kvar av terapin, gå ner och hämta tillbaka bilen, vänta tills någon hjälper till ner för trapporna, åka hem, lasta ur barnen ur bilen... Puh! :)

Utöver det har vi inga direkta planer för dagen. Med lite tur slutar pappan jobba "tidigt" idag, typ vid 4... Det vore skönt faktiskt. Det tar på krafterna att vara ensam med barnen från tidig morgon till sen kväll dag efter dag. Dom är inte särskilt sams för tillfället, så dagarna fylls av tjuvande av leksaker, nypande, rivande och gråt...5 kommentarer:

 1. Lät som ett träningspass för dig med ;-P Hoppas det går bra och att ni sedan får en skön eftermiddag och kväll tillsammans <3 KRAM och trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Men vad bökigt! Så dumt att de valt att ha sina lokaler där!

  SvaraRadera
 3. Vad trist att rengöringsmedlet var sådär... Tänkt testa det med.. Vad hade du i?

  Gjorde eget myggmedel och det funkade utmärkt både här och i Frankrike..

  SvaraRadera
 4. Lät som värsta träningspasset för dig också!! Och det där med "syskonkärlek" händer där hemma med. Det märks att grabbarna umgås jämt och ständigt nu på lovet för herreminje vad dom kan bråka. Och slåss. Längtar tills skola/dagis börjar igen ;)

  SvaraRadera
 5. Puh jag blir svettig bara av att läsa om det.

  SvaraRadera