onsdag 6 augusti 2014

Vatten, bara vanligt vatten...


Vatten. En av världens bästa leksaker? Tänk att lite vatten kan hålla barnen sysselsatta och roade i timme efter timme, och att det är så roligt att det blir ett herrans liv när det är dags att sluta?

Jag är så himla glad över nya terassen. Nu kan vi vara ute och leka en stund på förmiddagen innan det blir allt för varmt. Handfatet ute är perfekt för barnen att leka med. Lagom höjd men ändå ingen risk att någon ramlar i och hamnar med ansiktet under vatten.
Att låta dom bada i den lilla poolen är inte ett alternativ när man är ensam. Tjejerna är helvilda, och det är verkligen komplicerat att få upp dom därifrån ;)

Direkt efter lunch åker vi iväg till Messina för besöket hos ortopeden. Jobbig tid, men det var den tiden eller vänta till september...

6 kommentarer:

 1. Vatten lek är såååå skoj! Här sprang barnen ute i regnet i går å skrek av förtjusning...
  Och jo, alla dina kommentarer kommer till mig, men de markeras som "misstänkt spam" vrför vet jag inte, men när jag godkänner dem så syns de! Önskar dig/er en fin dag och lycka till <3 KRAM!

  SvaraRadera
 2. Jadu, vad är det egentligen med barn och vatten? Hönsens vattenskålar som står lite utspridd nu när det varit galet varmt är ständigt tom. Lilla bönan kan helt enkelt inte låta bli dom ;)

  SvaraRadera
 3. Hihi sååå söta dé är & ...Visst Är Vatten skojsigt :)
  Ha en fin dag/Kram

  SvaraRadera
 4. Tänk att det är så skoj.. Efter en hel vecka med poolbad hela dagen jublade Alice när hon fick syn på badkaret i morse

  SvaraRadera
 5. Det enklaste är oftast det roligaste! Skönt också att de underhåller sig själva lite så att mamma bara behöver ha ett vakande öga. :)

  SvaraRadera
 6. Hoppas det går bra hos ortopeden. Du berättar väl här sen?

  SvaraRadera