söndag 5 maj 2013

Ändrade planer...

Så här såg Matilde ut när hon hade vilat igår i nya kläderna från mormor.. Västen har hon lyckats få av sig och kjolen  har åkt ända upp under armhålorna.. Så söt så ;)
Det blir sällan som man tänkt sig... Vi hade ju tänkt promenera ner på byn, fika i solen och leka på stranden... Men så blev det inte. Precis när vi var klara att gå så ringer dom från hotellet där Peppe är lite alltiallo ibland och vill att han ska komma bums, för något har gått sönder...  Så det var bara att packa in allt i bilen i stället och åka till Taormina... På vägen upp lade Matilde en megaspya i bilen... Hela bilstolen, bilens ryggstöd och alla kläder inklusive skor... Det var bara att stanna och byta på henne från topp till tå och städa allting...  När vi kom fram gick Peppe till hotellet och vi mötte upp med Karin och gick på promenad. När Matilde hade somnat gick vi till ett fik och tog en granita (siciliansk sommarspecialitet). På fiket började Clara flörta med en vuxen karl, och han flörtade så klart tillbaka. Tur att inte pappa var med ;)

När pappa var klar med fixandet och lagandet på hotellet kom han och gjorde oss sällskap på fiket (Claras flört hade gått då) och sen åkte vi direkt till farmor och farfar för den obligatoriska söndagslunchen. Nu sover Clara som en klubbad säl och Matilde är hur pigg som helst och sitter och leker.
7 kommentarer:

 1. Börjar förstå varför småbarnsföräldrar alltid har med sig en hel resväska med saker bara de ska iväg ett par timmar... Skönt att Matilde verkar må bra igen, och jag lovar att inte skvallra för pappan om Claras flört! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man slipper resväskan när man har en Higgins va?

   Radera
 2. Ha ha så liten å redan en fullfjädrad dlörterska, ni kommer att få händerna fulla vad det lider då mao ;-D KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skoja inte.. Clara som flörtar hej vilt och Matilde som är envisare än en åsna och ganska tjurskallig.. Kommer att bli kul det här... haha ;)

   Radera
 3. Men sötnöt!! Härliga ungar du har och vilka kämpar!
  TAck för att du skrev hos mig!
  Kramen

  SvaraRadera
 4. Verkar som Matilde ärvt åksjukan från sin gammelmoster. Vi hann aldrig in till Brommaplan innan jag spydde ner vår gamla duett.

  SvaraRadera