onsdag 8 maj 2013

Dags för sommarskor...


Barnens skor börjar bli för varma så vi måste börja titta efter sommarskor. Problemet är att dom behöver lite speciella skor och hittills har vi bara hittat ett (svindyrt) märke som uppfyller kraven från fysioterapeuterna och bara en ganska liten butik som har dom, så det finns inte så mycket att välja på. Helst skulle jag vilja ha likadana till båda, men det är lite svårt i det här fallet eftersom butiken som har skorna inte har så stort utbud...  Fast det finns en fördel också. Skorna dom har nu (på bilderna) var från förra årets kollektion så vi fick dom för halva priset. "Bara" ungefär 500 kr paret istället för ca 1000 kr gör rätt stor skillnad när man behöver 2 par :)
Om pappan kommer hem i hyfsad tid kanske vi hinner åka och titta i alla fall ikväll...

6 kommentarer:

 1. Hoppas ni kom iväg å kikade på skor, vi ska göra det på fredag å jag tackar min lycklgia stjärna att det fungerar med billigare skor för ugnarna samt att farmor dessutom sponsrade med en slanttill sommarens springskor :-) KRAM KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev inte av idag det blev för sent... Får ta det en annan dag :)

   Radera
 2. Kommer pappan att få sätta på skorna, han verkar ju ha lite svårt med höger och vänster... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själva utprovandet får nog damen i affären stå för, hon är bra på sånt :)

   Radera
 3. Säg så här, skor är viktigare än vad man tror och ibland extra viktiga för små barnfötter. När de är i tonåren då kan man handla på skopunkten. Hoppas ni hittar till halva priset även denna gång för vad gör väl det om det är en äldre modell?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spelar ingen roll alls. Dom kommer ändå bara att passa några månader ;)

   Radera