måndag 13 maj 2013

Det råder ingen brist...


... på saker att göra i det här hemmet. Det är då ett som är säkert. Jag skulle kunna hålla på och röja, städa och tvätta från tidig morgon till sen kväll vareviga dag och ändå aldrig bli färdig, men så roligt ska vi inte ha det ;)  Man måste ju mata barn, byta blöjor och inte minst leka också, så då får det faktiskt vara lite skit i hörnen...
Då är jag ändå bortskämd som har en svärmor som tvättar och stryker alla barnens kläder. Stryka är det absolut värsta jag vet när det gäller hushållssysslor så det är jag enormt tacksam för. Till mig själv och maken köps det nästan bara kläder som inte behöver strykas ;)

Idag står terapi för båda tjejerna på programmet. Får väl se om jag lyckas  I övrigt finns det som sagt en hel del att göra här, får se hur långt jag kommer med det. Helst skulle jag vilja hinna ut på en promenad senare också...14 kommentarer:

 1. Ett skitigt hem är ett lyckligt hem....eller nåt sånt! :)
  Har en metallskylt på väggen hemma som lyder: bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete. Ligger något i det, eller hur?

  Hoppas ni får en underbar dag! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så, man får röja undan det värsta och sen njuta av dagen. Man kan inte städa ihjäl sig ;)

   Radera
 2. Vad härligt att svärmor vill hjälpa till:) Det här med städ och tvätt känner jag igen. Dagen efter en storstädning är det lika skitigt igen!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen guld värt. Jag hinner knappt med vår egen tvätt känns det som haha :) Ha en fin dag du också!

   Radera
 3. Ja fy och usch vad det alltid finns att göra och jag tycker inte alls om att ha det rörigt . Så tyvärr stressar jag runt och fixar och blir mest sur när det ändå senare ser likadant ut . Jag måste bli bättre på att ha lite skit i hörnen .

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tar aldrig slut. Jag gillar inte heller att ha rörigt... men ägnar man för mycket tid åt städningen får man dåligt samvete för att man inte lekt tillräckligt med barnen, leker man mycket med barnen får man dåligt samvete för att det är så stökigt...

   Radera
 4. Stryka.. Fram tills för en månad sen ägde vi inte ens ett strykjärn. Används endast till min mans jobbskjortor.. Jag har inte styrkt ett plagg sen jag vet inte när. Och skit- det kommer alltid tillbaka. Bara toan/köket är rent så tar jag det andra efter hand.. Leksaker och saker däremot plockar jag undan varje dag.. Hellre like skit än en enda röra.. :-)

  SvaraRadera
 5. Naw...Sötisar ♥...
  Så skönt att sväris vill hjälpa till/Kram Annmi

  SvaraRadera
 6. Vilken guldklimp till svärmor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, i alla fall i det avseendet ;)

   Radera
 7. Skönt att det är fler än jag som är allergiska mot strykjärn! Perfekt då att du har en svärmor som verkar gilla stryka i alla fall barnkläder...

  SvaraRadera