måndag 27 maj 2013

Rekordlång shoppingdag...

Baddräkter från Auchan och H&M

Klänningar från H&M

Shorts från H&M

Det blev en riktigt, riktigt lång dag igår... Vi kom iväg mot stora staden och shoppingcentret vid niotiden och var inte hemma förräns strax efter 18 på kvällen... Centret är ganska stort och det blev mycket gående fram och tillbaka i sökandet efter det vi hade tänkt köpa...  Naturligtvis ligger butikerna som vi är mest intresserade av i olika ändar av centret.. Så vi gick fram och tillbaka, fram och tillbaka :)
En hel del tid går ju åt till att mata tjejerna då och då, och ibland även oss själva ;)
Förutom skor sommarkläder till tjejerna (och helst lite till föräldrarna också) letade vi efter ett lekbord för sand och vatten att ha utomhus, men det hittade vi inte...  I den stora leksaksaffären visade dom oss ett i en katalog, och talade om att systerbutiken i ett annat köpcenter hade det hemma, men det var väldigt mycket dyrare än det jag sett på internet, så det struntade vi.

Skorna vi hade sett ut till tjejerna hittade vi inte i någon av butikerna, så för att slippa åka till ett annat köpcenter så valde vi dessa. Inte dom allra sötaste jag sett, och säkert inte särksilt praktiskt med vitt, men det dröjer väl antagligen inte många månader innan dom behöver nya igen...

Skor från Chicco

Vi köpte även ett paket med fler "pusselbitar" till lekmattan för att fylla ut i nya lekhörnan... Blev något irriterad när jag upptäckte att dom inte passar ihop riktigt med dom gamla... Får väl se om jag kan klippa till dom lite eller nåt så att det går att sätta ihop dom... 

Strax efter att vi kommit hem fick vi besök av några vänner som var kvar till halv tio... Sen var det ingen energi kvar, så det blev tidigt sängående... Tjejerna sov i alla fall nästan en timme längre i morse. Så skönt!

1 kommentar:

  1. Härligt med både shopping och sovmorgon!
    Hoppas ni får en fin måndag!
    Kram!

    SvaraRadera