fredag 31 maj 2013

Det gick alldeles utmärkt


Vi gick till gymnastiken i morse med nya vagnen. Det gick otroligt bra. Loppan satt ordentligt och Skorpan tyckte det var jätte-jättekul att åka upp och ner för trottoarkanter. Medans Loppan "gympade" gick jag och Skorpan och hälsade på vår vän som har tidningsbutik i närheten av gymnastiken för att gratulera till att han blev far för andra gången häromdagen. Sen gick vi tillbaka och Skorpan fick "gympa" medans jag och Loppan gick till leksaksaffären en sväng.
På vägen hem var Loppan inte lika glad för att sitta i vagnen och började trilskas som hon brukar göra, men efter en stund somnade hon.
Nya vagnen är verkligen hur smidig som helst i jämförelse med den gamla. Man behöver inte ta i för kung och fosterland för att komma upp för trottoarkanter, man behöver inte vända vagnen varenda gång och gå baklänges, och man kan ta sig upp och ner för trappor utan hjälp. Tjohooo!3 kommentarer:

 1. En barnvagn ska verkligen var bra. Finns stora skillnader...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt för dig. Jag har glömt hur krångligt det kan vara med vagnar, nä jag hade inte tvillingar, men körde ju ofta tvillingvagn. Skönt när det blir enklare o att gympan gick bra. Ha en bra lördag, Skorpan o Loppan, mamma o pappa. Kram

   Radera
 2. Skönt att nya vagnen funkar bättre, väl värd att vänta på fast ni fick vänta lite väl länge förstås.

  SvaraRadera